Cautare

2363 de rezultate pentru "oferte internet" (3.33 secunde)
Un fizician a descoperit locul ideal in care sa pui routerul pentru a avea internet in toata casa Un fizician a lansat o aplicatie care le permite utilizatorilor sa stabileasca, cu precizie matematica, locul ideal in care trebuie plasat routerul pentru ca semnalul de internet sa fie optim in toata casa.
STUDIU Romanii sunt cei mai vulnerabili din UE in privinta datelor personale, 85% isi ofera datele pe internet IT&C Romanii care utilizeaza internetul sunt cei mai vulnerabili din Uniunea Europeana (UE) din punct de vedere al folosirii datelor personale de catre alte entitati, in contextul in care doar 15% dintre ei au refuzat anul trecut sa-si ofere datele personale pentru a fi folosite in scopuri de publicitate, fata de o medie europeana de 80%, potrivit unui studiu publicat marti de agentia de marketing Perceptum.
artistii vor fi remunerati echitabil pentru muzica difuzata pe Internet La finalul conferintei, reprezentantii CREDIDAM au comunicat presei statusul campaniei FAIR INTERNET, o campanie initiata de organizatiile artistilor din Europa cu scopul de a schimba legislatia europeana, astfel incat artistii interpreti sau executanti sa fie platiti pentru muzica vizualizata sau ascultata pe internet.
Catalin Cojocaru) POVESTE CU DOSAR PENAL Acum cateva luni, mi-a fost furat un router portabil de internet. ... Una dintre persoanele cu care eram la masa mi-a furat, mai in gluma sau mai in serios, aparatul pe care il foloseam cand aveam nevoie de internet fara fir.
Se pare ca politaii si-au facut treaba linistiti, au stat la panda, au tras cu ochiul prin salile de internet, au ..
Audiati de politistii de la Serviciul de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog Botosani, acestia au sustinut ca au fumat tigari cu etnobotanice cumparate de pe Internet.
Trebuie sa recunoastem ca actuala lege, aflata in dezbatere publica, conduce catre sporirea transperentei procedurilor avand in vedere ca toate anunturile vor fi publicate pe internet in Serviciul electornic de Achizitii Publice (SEAP), iar cele pentru proiecte cu valoarea peste 5 milioane de euro vor fi publicate si in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene.
Documentul prevede posibilitatea ca mai multe persoane juridice sa se asocieze in scopul unei oferte comune.
"Craciunitele cibernetice", cadouri sexy de sarbatori Romania virtuala e plina ochi de "marfuri" care se vand zilnic la oferte speciale. Nu e de mirare ca inclusiv virginitatea a ajuns sa fie arvunita pe internet.
- Obtineti mai multe oferte, de la mai multe agentii de turism, care sa se potriveasca nevoilor dumneavoastra, pentru a putea face o comparatie.
Cu toate acestea, in ultimul timp diferentele de pret s-au redus considerabil, asa ca tot ce trebuie sa faceti este sa va informati si sa nu cadeti in plasa asa-ziselor "super oferte".
Atunci cand calatoriti intr-o tara straina si efectuati sau primiti un apel, trimiteti un mesaj sau navigati pe internet de pe telefonul mobil sau de pe un alt dispozitiv cu ajutorul unei cartele SIM din tara dumneavoastra de origine, utilizati serviciile de roaming.
"In prezent, aproximativ 90% din agentiile imobiliare membre ale Uniunii Proprietarilor de Agentii Imobiliare (UPAI) Oltenia au oferte publicate fie pe propriul site, fie pe cele nationale de profil.
"Inca odata Romtelecom a dovedit ca este o companie competitiva, prin depunerea celei mai bune oferte si castigarea licitatiei.
Ce este un router wireless, recomandari si cum il configuram (Continuare) Recomandari routere wireless Piata routerelor wireless este una bogata in oferte pentru toate buzunarele.
Exista multa documentatie pe internet referitoare la analiza cost-eficienta a sistemelor de securitate prin intermediul camerelor de luat vederi, dar cercetarea necesita cunostintele de specialitate.
SEO este o subcategorie a marketing-ului online SEM, practica aparuta in anul 1990, odata cu aparitia primelor site-uri pe Internet, si care reprezinta totalitatea tehnicilor prin care un site web este adus la o forma in care este propulsat mai sus in lista de rezultate date de un motor de cautare pentru diverse cuvinte-cheie, astfel marindu-se traficul calitativ al site-ului si experienta oferita utilizatorilor.
CNSAS va publica pe Internet deciziile definitive ale Colegiului institutiei in cazul persoanelor care au facut politie politica, a decis ieri Camera Deputatilor, adoptand in acest sens o initiativa legislativa de modificare a Legii CNSAS propusa de trei deputati PSD si unul PRM.
Un sondaj desfasurat pe Internet il da pe Klaus Iohannis preferatul romanilor pentru postul de premier al Romaniei. ... 950 Sondajele pe Internet au valoare informativa, insa sociologii nu le iau in calcul din cauza esantionului aleator.
- Raportul de vizita, precum si raspunsul motivat sunt publice si se afiseaza pe pagina de internet a institutiei vizitate, pe cea a autoritatii publice in subordinea si coordonarea careia se afla aceasta, precum si pe cea a Consiliului de monitorizare, cu exceptia datelor personale.
google-analytics.com